Fa felületkezelés

MDF lap festés asztalos cégek számára

MDF lap festés asztalos cégek számára MDF lap festés asztalos cégek számára

„Az MDF lap festés nem lehet annyira nehéz, én is meg tudom oldani!”
- vélheti a legtöbb amatőr asztalos. „Elegendő hozzá egy ecset, egy kis alapozó meg festék!”

Tényleg megoldható a MDF lap festés ilyen módon is. Az így készült bútorfront azonban nem hasonlítható össze egy olyanfajta termékkel, amit az erre szakosodott cég végez el a legjobb módszerekkel, megfelelő gépekkel és fejlett nyersanyagokkal.

Bár a MDF lap festés az asztalos tevékenységének szerves részét alkotja, alapjába véve azonban jobb, hogyha ezt a feladatot az ehhez hozzáértő vállalkozásra bízzák.

Leginkább azért, mert az asztalos műhelyek fűrészporos légterében a MDF lap festés nem végezhető el megfelelően. Léteznek ugyanakkor más indokok is.

MDF lap festés asztalos cégek részére

A MDF lap festés során számos hibatényező léphet föl. Kritikus az előkészítési tevékenység pontos elvégzése. Hogyha a csiszolást nem helyesen csinálják meg, az elkészült bútorfront az összes kis felületi egyenetlensége szemmel látható lesz. A festetlen bútor fronton ezek az apró hibák még nem feltűnőek, viszont az MDF lap festés előhozza ezeket. Márpedig hogyha a bútorfronton felszíni problémák vannak, akkor azt a legtöbb megrendelő egyszerűen nem fogadja el.

Gondolja el, mennyivel könnyebb, hogyha a megrendelt bútor legyártott előlapjait Önnek csak le kell adnia cégünknél, és rövid időn belül azt tökéletes MDF lap festéssel adjuk vissza. Megrendelői teljes mértékben elégedettek lesznek az Ön által átadott bútorral, és örömmel ajánlják majd rokonaiknak.

Vállalkozásunk külön az erre a célra kialakított festőműhelyt használ a hozzánk szállított avagy általunk gyártott bútorfrontok festésére.

A MDF lap festés különleges nyersanyagai

Az amatőr célra használt festő anyagok általában vizes alapanyagúak, ecsettel viszik fel. Az általunk használt Milesi és Akzo Nobel poliuretán vagy poliakril bázisú kétkomponensű festékek katalizátor hatására kötnek meg. Ezzel sokkal tartósabbak, vegyszerállóbbak és kopásállóbbak, de a bekeverés után gyorsan fel kell hordani az alapanyagot, és megfelelő festékszóróval, kell felrakni.

Ezek az alapanyagoknak nem csak a szaga erős, de tartós használatuk egészségkárosító lehet, így csak védőfelszereléssel és megfelelő szellőzéssel lehet dolgozni vele.

A StimmFront Kft. erőssége éppen az, hogy korszerű festő műhelyt tartunk fent, így asztalos üzletfeleink részére tökéletes színvonalon végezzük el.

 MDF lap festés asztalos cégek részére

MDF lap festés bármilyen színben

MDF lap festés asztalos cégek részéreA MDF lap festés fontos szempontja, hogy a megrendelőnk sok szín közül választhasson, illetve ha határozott igénye van, akkor az annak pontosan megfelelő színt biztosítsuk. Ügyfeleink sok féle árnyalatból választhatnak, óhajukra a legkülönösebb színt is precízen biztosítani tudjuk a festékforgalmazók által használt NCS vagy RAL színrendszer segítségével.

Akad egészen speciális színek iránti igény is, mint például amikor a T-Comnak volt szükséges bútorokat és berendezési tárgyakat a cégüket jellemző pinkre festenünk.

Gyakorta megesik, hogy a cégünkhöz betérő asztalosok színmintát hoznak vagy akár egy korábbi bútor egy darabkáját. Színskálák segítségével gyorsan megtaláljuk a megfelelő árnyalatot, amelyet rövid időn belül be tudunk szerezni.

Ha Ön rendszeres partnerünk, mintakollekciót tudunk biztosítani a leggyakrabban kért színekből. Arra is mód van, hogy ha az Ön megrendelője először látni szeretné a választott színt, akkor egy már elkészített nyers bútorfrontra mintakezelést végzünk. Ezzel el tudja kerülni azt a kellemetlen helyzetet, hogy a megrendelő nem kívánja átvenni a bútort, mert annak színe nem az, amit elképzelt magának.

Vállalkozásunk bútorlap laminálást nem vállal!

Tény, hogy egy laminált farostlemezből készült előlap olcsóbb, mint az egyéni MDF lap festés. Ha a vevő számára csak az ár számít, a laminált bútorlap jó választás lehet. Vannak azonban olyan esetek, mikor érdemesebb megrendelőinek az egyedi MDF lap festést kínálni.

Mikor jó választás a MDF lap festés?

- Ha fontos az színvonalas kivitel
- Ha fontos, hogy a bútor színét pontosan megválaszthassák
- Ha szempont, hogy a bútor ne csak az éppen futó trendek néhány évére legyen divatos, hanem hosszú évtizedeken keresztül öröm legyen rápillantani
- Ha bútort sok generáción át akarják használni anélkül, hogy az szétesne az alacsony színvonalú alapanyag miatt.

Ha szeretné megrendelni az Ön által készített bútorfront MDF lap festését, hívja az alábbi telefonszámot:

Fa felületkezelés, mdf bútorlap festése, mdf felületkezelés

Mobilról kattintva azonnal hívható!

Tovább a kategóriában: MDF felületkezelés asztalosoknak »

Wood Heart Bt.

Telephely:

2013 Pomáz

Ipartelep utca 154/782.

Telefon

Fa felületkezelés, mdf bútorlap festése, mdf felületkezelés

Mobilról kattintva azonnal hívható!

E-mail:

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Keresés

Felületkezelés kínálat