Fa felületkezelés

MDF felületkezelés asztalosoknak

MDF felületkezelés asztalosoknak MDF felületkezelés asztalosoknak

Az MDF (angolul: medium density fibreboard, vagyis „közepes sűrűségű farostlemez”) kiváló bútoripari alapanyag. Nem forgácsból készül mint a forgácslapok, hanem farostból, amelyet gyantával, nagy nyomáson préselnek össze.

Az MDF lehetővé teszi, hogy tetszőlegesre mart, csiszolt felületet festeni lehessen. Jól vágható, ideális alapanyag a felületkezeléshez, festéshez.

„Az MDF felületkezelés nem olyan bonyis, én is meg tudom oldani!” - gondolhatja egy csomó amatőr asztalos. „Elég hozzá egy ecset, egy kis alapozó meg festék!”

Tényleg megoldható a MDF felületkezelés ilyen módon is. Az efféle módon elkészült MDF bútorfront azonban nem hasonlítható össze egy olyan termékkel, amelyet az erre szakosodott cég végez el a legjobb módszerekkel, a hozzáillő gépekkel és korszerű nyersanyagokkal.

Habár a MDF felületkezelés az asztalos tevékenységének szerves részét alkotja, de valójában mégis jobb, hogyha ezt a feladatot külön az erre specializálódott cégre bízzák.

Ennek az a fő oka, hogy az asztalos műhelyek fűrészporos levegőjében a MDF felületkezelés nem lehet megfelelően elvégezni. Léteznek viszont más indokok is.

A MDF felületkezelés során számos hibatényező léphet fel. Nagyon fontos az előkészítési munka alapos elvégzése. Hogyha a csiszolást nem jól végzik el, az elkészült bútorfront az összes apró feldolgozási hibája látható lesz. A kezeletlen bútor fronton ezek az apró hibák még nem szembeszökőek, viszont az MDF felületkezelés kihozza ezeket. Márpedig ha az MDF bútorfronton felületi problémák vannak, akkor azt a legtöbb megrendelő egyszerűen nem fogadja el.

Gondolja el, mennyivel könnyebb, ha a megrendelt bútor elkészített előlapjait Önnek csak el kell hoznia hozzánk, és rövid időn belül azt tökéletes MDF felületkezeléssel veheti át. Megrendelői teljes mértékben elégedettek lesznek az Ön által átadott bútorral, és örömmel ajánlják az Ön asztalos szolgáltatásait barátaiknak.

Cégünk a StimmFront Kft. külön az erre a célra kialakított festőműhelyt tart fenn a hozzánk hozott vagy általunk készített bútorfrontok felületkezelésére.

A MDF felületkezelés speciális alapanyagai

Az amatőr célra használt felületkezelő anyagok általában vizes alapúak, ecsettel kenik fel. Az általunk alkalmazott Milesi és Akzo Nobel felületkezelő szerek azonban poliuretán vagy poliakril alapú kétkomponensű festékek és lakkok, amik katalizátor hatására szilárdulnak meg. Ezzel sokkal ellenállóbbak, vegyszerállóbbak és kopásállóbbak, viszont az összekeverés után gyorsan fel kell használni az alapanyagot, és alkalmas festékszóróval, kell felhordani.

Ezeknek a vegyszereknek nem csak a szaga erős, de tartós alkalmazásuk egészségkárosító lehet, így csak védőfelszereléssel és megfelelő szellőzéssel lehet alkalmazni.

Vállalkozásunk erőssége éppen az, hogy korszerű felületkezelő műhelyt tartunk fent, így asztalos az Ön által megrendelt munkát tökéletes színvonalon végezzük el.

MDF felületkezelés asztalosoknak

MDF felületkezelés akármilyen színben

MDF felületkezelés asztalosoknakA MDF felületkezelés fontos eleme, hogy Ön sok színárnyalatból választhasson, illetve ha határozott igénye van, akkor azt a színt biztosítani tudjuk. Ügyfeleink sokféle árnyalatból választhatnak, az Ön óhajára a különlegesebb színt is pontosan elő tudjuk állíttatni a festékforgalmazók által használt NCS avagy RAL színrendszerből választva.

Akadnak egészen különleges színek iránti igény is, mint például mikor a T-Com csoportnak volt szükséges bútorokat és berendezési tárgyakat a cégüket jellemző rózsaszínre festenünk.
Sokszor előfordul, hogy a cégünkhöz érkező asztalosok színmintát hoznak vagy akár egy korábbi bútor egy részét. Színskálák alkalmazásával gyorsan meg tudjuk találni az igénynek megfelelő árnyalatot, amelyet rövid időn belül be tudunk szerezni.

Ha Ön rendszeres ügyfelünk, mintakollekciót tudunk adni a leggyakrabban igényelt színekből. Arra is mód van, hogy ha az Ön ügyfele először látni kívánja a választott színt, akkor egy már elkészült nyers bútorfrontra mintakezelést végzünk. Ezzel el meg tudja előzni azt a kellemetlen helyzetet, hogy az ügyfél nem veszi át a bútort, mert annak árnyalata nem felel meg az elképzeléseinek.

Cégünk bútorlap laminálást nem vállal!

Igaz, hogy egy laminált farostlemezből készült előlap kedvezőbb áru, mint az egyéni MDF felületkezelés. Ha a megrendelő olcsó bútort szeretne, a laminált bútorlap megfelelő választás lehet. Előfordulnak azonban olyan helyzetek, amikor érdemesebb megrendelőinek az egyedi MDF felületkezelést ajánlani.

Mikor jó választás a MDF felületkezelés?
- Ha szükséges az színvonalas kivitel;
- Ha fontos, hogy a bútor színe illeszkedjen a parkettához, vagy bármilyen saját elképzeléshez;
- Ha szempont, hogy a bútor ne csak az éppen futó trendek rövid időszakára legyen dekoratív, hanem hosszú évtizedeken át öröm legyen rápillantani;
- Ha bútort sok generáción át szeretnék használni anélkül, hogy az szétesne a nem megfelelő alapanyag miatt.

Ha szeretné megrendelni cégünktől az Ön által készített bútorfront MDF felületkezelését, hívja az alábbi telefonszámot:

Fa felületkezelés, mdf bútorlap festése, mdf felületkezelés

Mobilról kattintva azonnal hívható!

Wood Heart Bt.

Telephely:

2013 Pomáz

Ipartelep utca 154/782.

Telefon

Fa felületkezelés, mdf bútorlap festése, mdf felületkezelés

Mobilról kattintva azonnal hívható!

E-mail:

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Keresés

Felületkezelés kínálat