Fa felületkezelés

MDF bútorlap festése asztalos cégek számára

MDF bútorlap festése asztalos cégek számára MDF bútorlap festése asztalos cégek számára

Ha próbálkozott valaha házilag (ecset, alapozó, festék, stb. használatával), hogy egy MDF bútorlapot lefessen, akkor valószínűleg hamar rájött, hogy a felület minősége elmarad attól, ami egy professzionális festőműhelyben készül. Az ipari alapanyagok és ipari módszerek alkalmazása nélkül festett MDF bútorlap minősége összehasonlíthatatlan egy olyan termékkel, amit az erre szakosodott cég végez el a legmegfelelőbb technikákkal, felszereléssel és anyagokkal.

Ezért bár az MDF bútorlap festése az asztalos foglalkozásának lényeges részét képezi, alapjába véve mégis szerencsésebb, ha ezt a feladatot az erre szakosodott szakemberre bízzák. Már csak azért is, mert az asztalos műhelyek fűrészporos belső terében az MDF bútorlap festése nem végezhető el megfelelően. Vannak ugyanakkor más érvek is.

A MDF bútorlap festése során sok hibafaktor léphet föl. Kritikus az előkészítési munka alapos elvégzése. Ha a csiszolást nem megfelelően csinálják meg, a kész bútorfront minden egyes kis felületi egyenetlensége látszani fog. A nyers bútor fronton ezek az apró hibák egyenlőre nem észrevehetők, de az MDF bútorlap festése kihozza ezeket. Márpedig ha a bútorfronton felületi bajok vannak, akkor azt a vevők nagy része egyszerűen nem hajlandó kifizetni.

A csiszolás után végezzük el az izoláló felhordását. Ez megköti az MDF bútorlap felső két milliméterét, hogy a fa ne szálkásodjon, és ne vegye fel a konyhában a párát.

Az izolálót is felcsiszoljuk kötés után.

Ezután kezdődik meg az alapozó felhordása. Az alapozó kitölti azokat a hibákat, amiket az izoláló nem tudott, plusz jól tapadó alapot biztosít a festék számára.

Ezután jön az alapozó csiszolása. Ez kulcsrésze a műveletnek, ez adja meg, hogy mennyire lesz sík, sima a felület.

Csak ha mindezekkel a műveletekkel készen vagyunk, akkor hordjuk fel a fedőrétet az ügyfél által választott színben.

Képzelje el, mennyivel könnyebb, hogyha a megrendelt bútor elkészített előlapjait Önnek csak le kell adnia cégünknél, és rövid idő után azt kifogástalan MDF bútorlap festésessel kapja vissza. Így megrendelői teljes mértékben elégedettek lesznek az Ön által átadott bútorral, és örömmel ajánlják majd rokonaiknak.

Cégünk kifejezetten az erre a célra specializálódott festőműhelyt használ a hozzánk szállított vagy az általunk készített bútorfrontok felületkezelésére.

A MDF bútorlap festése speciális nyersanyagai

Az amatőr célra használt festékek többnyire vizes alapanyagúak, ecsettel viszik fel. Az általunk használt Milesi és Akzo Nobel festékek azonban poliuretán vagy poliakril bázisú kétkomponensű festékek és lakkok, amelyek katalizátor hatására szilárdulnak meg. Ezek sokkal tartósabbak, vegyszerállóbbak és kopásállóbbak, de a bekeverés után gyorsan fel kell használni az festéket, és megfelelő eszközzel, kell felhordani.

Ezek a szereknek nem csak a szaga erős, de hosszú távú használatuk egészségkárosító lehet, így csak védőfelszereléssel és megfelelő szellőzéssel lehet dolgozni velük.

Cégünk erőssége éppen az, hogy modern festőműhelyt üzemeltetünk, így asztalos partnereink számára tökéletes színvonalon tudjuk vállalni ennek a munkának az elvégzését.

MDF bútorlap festése akármilyen színben

A MDF bútorlap festése fontos szempontja, hogy a megrendelő sok színárnyalatból választhasson, vagy ha már meglévő igénye van, akkor az annak pontosan megfelelő színt biztosítsuk. Ügyfeleink több ezer színből választhatnak, óhajukra a legkülönösebb színt is precízen nyújtani tudjuk a festékforgalmazók által használt NCS vagy RAL színrendszer segítségével.

Vannak egészen speciális színigények is, mint például amikor a T-Comnak kellett bútorokat és berendezési tárgyakat a cégüket jellemző pinkre színeznünk.

Gyakorta előfordul, hogy a hozzánk betérő asztalosok színmintát hoznak vagy akár egy régebbi bútor részét. Színskálák segítségével gyorsan megtaláljuk a megfelelő árnyalatot, amelyet rövid időn belül meg tudunk szerezni.

Ha Ön rendszeres ügyfelünkké válik, mintakollekciót tudunk adni a leggyakrabban kért színekből. Arra is van lehetőség, hogy ha az Ön ügyfele először látni kívánja a kiválasztott árnyalatot, akkor egy már meglévő nyers bútorfrontra mintakezelést végzünk. Ezzel el tudja kerülni azt a kellemetlen helyzetet, hogy a megrendelő nem veszi át a bútort, mert annak színárnyalata nem az, mint amit elképzelt.

Vállalkozásunk bútorlap laminálást nem vállal!

Tény, hogy egy laminált farostlemezből készült előlap kedvezőbb áru az egyéni festésű MDF bútorlapnál. Ha a vevő számára csak az ár számít, a laminált bútorlap jó választás lehet. Vannak azonban olyan helyzetek, mikor érdemesebb ügyfeleinek az egyedi MDF bútorlap festést kínálni.

Mikor jó választás az MDF bútorlap festése?

- Ha fontos az igényes kivitel;
- Ha szükséges, hogy a bútor színe illeszkedjen a többi tárgyhoz;
- Ha szempont, hogy a bútor ne csak az aktuális trendek rövid időszakára legyen tetszetős, hanem hosszú évtizedeken keresztül öröm legyen rápillantani;
- Ha bútort sok generáción át akarják használni anélkül, hogy az szétesne a nem megfelelő alapanyag miatt.

Ha szeretné megrendelni cégünktől az Ön által készített bútorfront MDF bútorlap festéseét, hívja az alábbi telefonszámot:

Fa felületkezelés, mdf bútorlap festése, mdf felületkezelés

Mobilról kattintva azonnal hívható!

Wood Heart Bt.

Telephely:

2013 Pomáz

Ipartelep utca 154/782.

Telefon

Fa felületkezelés, mdf bútorlap festése, mdf felületkezelés

Mobilról kattintva azonnal hívható!

E-mail:

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Keresés

Felületkezelés kínálat