Fa felületkezelés

MDF ajtó festése asztalos cégek részére

MDF ajtó festése asztalos cégek részére MDF ajtó festése asztalos cégek részére

Az MDF az utóbbi években egyre népszerűbbé válik. Ez érthető, hiszen jól megmunkálható, tartós, így a belőle készült ajtó hosszú évtizedekig örömet szerezhet tulajdonosának.

A jó megmunkálhatóság mellett az MDF nagy előnye, hogy gazdaságosan és jó eredménnyel festhető akár fényes, akár matt színt szeretne a megrendelő.

„Az MDF ajtó festése meglehet, hogy nem olyan nehéz, meg tudom csinálni én is!” - gondolhatja egy csomó gyakorlatlan asztalos. „Elegendő hozzá pár ecset, egy kevés alapozó meg festék!”

Valóban elvégezhető a MDF ajtó festése ilyen módszerekkel is. Az efféle módon festett ajtó összehasonlíthatatlan egy olyanfajta termékkel, amelyet az erre szakosodott cég készít el a legoptimálisabb technikákkal, megfelelő felszereléssel és fejlett alapanyagokkal.

Habár a MDF ajtó festése az asztalos munkájának kulcsfontosságú részét alkotja, de valójában mégis jobb, ha ezt a feladatot szakértőre bízzák. Leginkább azért, mert az asztalos műhelyek fűrészporos légterében a MDF ajtó festése nem lehet megfelelően elvégezni. Léteznek azonban más érvek is.

A MDF ajtó festése során sok hibafaktor fordulhat elő. Kritikus az előkészítési tevékenység alapos elvégzése. Ha a csiszolást nem helyesen hajtják végre, az elkészült ajtó összes apró hibája szemmel látható lesz. A kezeletlen ajtón ezek a csekély hibák nyers állapotban nem észrevehetők, de a festés előhozza ezeket. Márpedig ha az ajtó felszínén hibák vannak, akkor azt a legtöbb vevő egyszerűen nem fogadja el.

Képzelje el, mennyivel könnyebb, ha a megrendelt MDF ajtókat Önnek csak le kell adnia cégünknél, és rövid idő után azt kifogástalan festéssel veheti át. Vevői teljes mértékben elégedettek lesznek az Ön által átadott ajtóval, és szívesen ajánlják majd ismerőseiknek.

Cégünk kifejezetten az erre a célra specializálódott festőműhelyt tart fenn a hozzánk hozott, avagy általunk gyártott ajtók festésére.

A MDF ajtó festése speciális nyersanyagai

Az amatőr célra használt festékek többnyire vizes alapúak, ecsettel viszik fel. Az általunk használt Milesi és Akzo Nobel alapanyagok azonban poliuretán vagy poliakril bázisú kétkomponensű festékek, amelyek katalizátor hatására kötnek meg. Ezek sokkal ellenállóbbak, vegyszerállóbbak és kopásállóbbak, de az összekeverés után festékszóróval gyorsan fel kell hordani az alapanyagot.

Ezeknek a szereknek nem csak a szaga erős, de hosszú távú használatuk egészségkárosító lehet, így csak védőfelszereléssel és megfelelő szellőzéssel lehet dolgozni vele.

A StimmFront Kft. erőssége éppen az, hogy modern festőműhelyt tartunk fent, így asztalos partnereink számára tökéletes színvonalon végezzük el a festést.

MDF ajtó festése akármilyen színben

A MDF ajtó festése fontos eleme, hogy az ügyfél sok színárnyalatból választhasson, vagy ha határozott igénye van, akkor azt a színt biztosítani tudjuk. Ügyfeleink több ezer színből választhatnak, kívánságra a különlegesebb színt is pontosan nyújtani tudjuk a festékforgalmazók által használt NCS vagy RAL színrendszerből választva.

Akad egészen különleges színek iránti igény is, mint például mikor, a T-Com csoportnak kellett bútorokat és berendezési tárgyakat a cégüket jellemző rózsaszínre színeznünk.

Sokszor megesik, hogy a hozzánk betérő asztalosok színmintát hoznak vagy akár egy korábbi bútor egy részét. Színskálák segítségével gyorsan meg tudjuk találni az igénynek megfelelő árnyalatot, amelyet hamar meg tudunk szerezni.

Ha Ön rendszeres partnerünk, mintakollekciót tudunk adni a leggyakrabban kért színekből. Arra is van lehetőség, hogy ha az Ön vevője először látni szeretné a kiválasztott árnyalatot, akkor egy már elkészített nyers ajtóra mintakezelést végzünk. Ezzel el tudja kerülni azt a kellemetlen helyzetet, hogy az ügyfél nem veszi át a bútort, mert annak színárnyalata nem az, mint amit elképzelt.

Vállalkozásunk ajtólaminálást nem vállal!

Igaz, hogy egy laminált farostlemezből készült ajtó kedvezőbb áru, mint a festet MDF. Ha a megrendelő számára csak az ár számít, a laminált ajtó jó választás lehet. Előfordulnak azonban olyan esetek, mikor érdemes vevőinek az egyedi MDF ajtó festést ajánlani.

Mikor jó választás a MDF ajtó festése?

- Ha szükséges az színvonalas munka;
- Ha szükséges, hogy az ajtó színe illeszkedjen a többi tárgyhoz;
- Ha szempont, hogy az ajtó ne csak az éppen futó trendek néhány évére legyen divatos, hanem hosszú évtizedeken keresztül öröm legyen rápillantani;
- Ha az ajtót sok generáción át akarják használni anélkül, hogy az szétesne a gyenge minőségű alapanyag miatt.

Ha szeretné megrendelni cégünktől az Ön által készített MDF ajtó festését, hívja az alábbi telefonszámot:

MDF ajtó festése asztalos cégek részére

Mobilról kattintva azonnal hívható!

Wood Heart Bt.

Telephely:

2013 Pomáz

Ipartelep utca 154/782.

Telefon

Fa felületkezelés, mdf bútorlap festése, mdf felületkezelés

Mobilról kattintva azonnal hívható!

E-mail:

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Keresés

Felületkezelés kínálat