Fa felületkezelés

Faipari felületkezelés asztalosok részére

Faipari felületkezelés asztalosok részére Faipari felületkezelés asztalosok részére

A faipari felületkezelés során a bútor felületének csiszolását, izoláló felhordását, alapozását, pácolását, lakkozását, festését, polírozását, antikolását is magába foglalhatja. A megfelelő eljárások és anyagok kiválasztása és alkalmazása kulcsfontosságú abból a szempontból, hogy az elkészült bútor mennyire fog ellenállni a környezeti hatásoknak, és milyen esztétikai élményt jelent majd a tulajdonosának.

„Az faipari felületkezelés nem lehet olyan nehéz, én is meg tudom oldani!” - képzelheti egy csomó amatőr asztalos. „Elég hozzá egy pár ecset, egy kis alapozó meg festék!”

Valóban elvégezhető a faipari felületkezelés hasonló úton is. Az így készült bútor azonban nem hasonlítható össze egy olyanfajta áruval, amit az erre szakosodott cég készít el a legjobb módszerekkel, a hozzáillő gépekkel és fejlett nyersanyagokkal.

Habár a faipari felületkezelés az asztalos foglalkozásának szerves részét képezi, alapjába véve mégis szerencsésebb, ha ezt a munkát az ehhez hozzáértő vállalkozásra bízzák.

Ennek az a fő oka, hogy az asztalos műhelyek fűrészporos levegőjében a faipari felületkezelés nem végezhető el megfelelően. Vannak viszont más indokok is.

A faipari felületkezelés során sok hibatényező fordulhat elő. Fontos az előkészítési tevékenység pontos elvégzése. Hogyha a csiszolást nem megfelelően csinálják meg, a kész bútorfront az összes kis hibája látszani fog. A kezeletlen bútor fronton ezek a kis hibák még nem látszódnak, de az faipari felületkezelés előhozza ezeket. Márpedig hogyha a bútorfronton felszíni egyenetlenségek vannak, akkor azt a legtöbb megrendelő egyszerűen nem veszi át.

Képzelje el, mennyivel könnyebb, hogyha a megrendelt bútor elkészített előlapjait Önnek csak el kell hoznia hozzánk, és rövid idő után azt tökéletes faipari felületkezeléssel kapja vissza. Ügyfelei teljes mértékben elégedettek lesznek az Ön által átadott bútorral, és örömmel ajánlják majd ismerőseiknek.

Vállalkozásunk külön az erre a célra kialakított festőműhelyt tart fenn a hozzánk hozott, avagy általunk gyártott bútorfrontok felületkezelésére.

A faipari felületkezelés speciális alapanyagai

Az otthoni felületkezelő anyagok általában vizes alapanyagúak, ecsettel viszik fel. Az általunk használt Milesi és Akzo Nobel felületkezelő szerek azonban poliuretán vagy poliakril bázisú kétkomponensű festékek és lakkok, amelyek katalizátor hatására szilárdulnak meg. Emiatt sokkal tartósabbak, vegyszerállóbbak és kopásállóbbak, viszont az összekeverés után gyorsan fel kell használni az alapanyagot, és megfelelő festékszóróval kell felrakni.
Ezeknek a szereknek nem csak a szaga erős, de tartós használatuk egészségkárosító lehet, így csak védőfelszereléssel és megfelelő szellőzéssel lehet alkalmazni.

Cégünk erőssége éppen az, hogy korszerű felületkezelő műhelyt üzemeltetünk, így asztalos partnereink számára tökéletes színvonalon végezzük el.

Faipari felületkezelés bármilyen színben

A faipari felületkezelés fontos eleme, hogy az ügyfél széles skálából választhasson, illetve ha már kialakult igénye van, akkor azt a színt biztosítani tudjuk. Megrendelőink több ezer árnyalatból választhatnak, óhajukra a legkülönösebb színt is pontosan biztosítani tudjuk a festékforgalmazók által használt NCS vagy RAL színrendszer segítségével.

Akadnak egészen speciális színek iránti igény is, mint például amikor a T-Comnak volt szükséges bútorokat és berendezési tárgyakat a cégüket jellemző pinkre színeznünk.

Gyakorta előfordul, hogy a hozzánk érkező asztalosok színmintát hoznak be, vagy akár egy korábbi bútor egy részét. Színskálák segítségével gyorsan megtaláljuk a megfelelő árnyalatot, amelyet hamar be tudunk szerezni.

Ha Ön rendszeres ügyfelünk, mintakollekciót tudunk adni a leggyakrabban kért árnyalatokból. Arra is van lehetőség, hogy ha az Ön ügyfele először látni kívánja a választott árnyalatot, akkor egy már elkészült nyers bútorfrontra mintakezelést végzünk. Ezzel meg tudja előzni azt a kellemetlen helyzetet, hogy a vevő nem kívánja átvenni a bútort, mert annak színárnyalata nem felel meg az elképzeléseinek.

Vállalkozásunk bútorlap laminálást nem vállal!

Igaz, hogy egy laminált farostlemezből készült előlap kedvezőbb árú, mint az egyéni faipari felületkezelés. Hogyha az ügyfél számára csak az ár számít, a laminált bútorlap jó választás lehet. Vannak azonban olyan esetek, amikor érdemesebb megrendelőinek az egyedi faipari felületkezelést kínálni.

Mikor jó, ha a faipari felületkezelést külön erre szakosodott cégtől rendeli meg?

- Ha fontos az igényes kidolgozás;
- Ha szükséges, hogy a bútor színe illeszkedjen a többi berendezéshez;
- Ha szempont, hogy a bútor ne csak az aktuális trendek rövid időszakára legyen dekoratív, hanem hosszú évtizedeken keresztül öröm legyen ránézni;
- Ha bútort sok generáción át szeretnék használni anélkül, hogy az tönkremenne a nem megfelelő alapanyag miatt.

Ha szeretné megrendelni cégünktől az Ön által készített bútorfront faipari felületkezelését, hívja az alábbi telefonszámot:

Fa felületkezelés, mdf bútorlap festése, mdf felületkezelés

Mobilról kattintva azonnal hívható!

Wood Heart Bt.

Telephely:

2013 Pomáz

Ipartelep utca 154/782.

Telefon

Fa felületkezelés, mdf bútorlap festése, mdf felületkezelés

Mobilról kattintva azonnal hívható!

E-mail:

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Keresés

Felületkezelés kínálat