Fa felületkezelés

Egyedi konyhabútor készítés

Egyedi konyhabútor készítés Egyedi konyhabútor készítés

Talán ön is idegenkedik az egyedi konyhabútortól, mert fél, hogy az sokkal többe kerül, mint ha egy „multi” bútoráruházban megvásárolná meg.

Akinek már volt sorozatgyártott konyhabútora, az tudja, hogy végül nem is annyival olcsóbb, mint az egyedi konyhabútor.

Ráadásul Önnek kell megküzdenie az összeszereléssel, a konyhai berendezések, lefolyók, csapok beszerelésével bekötésével. Ez a több napos „móka” nem éppen szórakozás!

Ha szakembert hív a konyhabútor összerakására, ez az árat is jelentős mértékben „megdobja”.

Mikor aztán végre használni kezdi, gyakran előfordul, hogy az ilyen laminált farostlemezből készült konyhabútor (jó esetben) egy-két év után elvetemedik, kezdi „ledobni” a rajta lévő silány minőségű dekorfóliát.

Hosszabb távon az olcsó így drágább lesz, ráadásul állandó gondot, aggódást, és bosszúságot okoz Önnek.

Az általunk készített egyedi konyhabútor ára széles skálán mozog. Így Önnek lehetősége van a legmegfelelőbb ár/érték arány kiválasztására. Az Ön költségvetéséből olyan egyedi konyhabútor készül, amely tökéletesen illeszkedik a konyha elrendezéséhez és az Ön igényeihez.

Az egyedi konyhabútor árak meghatározó tényezői

Az egyedi konyhabútor árát a következő tényezők befolyásolják:

1. az egyedi konyhabútor alapanyaga

2. felületkezelés

3. az egyedi konyhabútor szerelvényei (fogantyúk, vasalatok, gépészet)

Nézzük meg ezeket kicsit részletesebben:

1. az egyedi konyhabútor alapanyaga

A egyedi konyhabútor alapanyaga lehet MDF (közepes sűrűségű farostlemez), fa vagy bútorlap.

Általában a fából készült egyedi konyhabútorok a legdrágábbak, de ezek a legtartósabbak, és jelentik a legnagyobb esztétikai élményt.

Az MDF kiváló alapanyag festett, fényes felületű előlapok készítéséhez.

Az alapanyag megválasztása befolyásolja az alkalmazható felületkezelést is.

2. felületkezelés

Nagykereskedésben beszerezhetők fóliával laminált bútorlapok. Ezek olcsók, széles szín és mintaválasztékban kaphatók. A felületet nem kell kezelni.

Igényes megrendelők, vagy akiknek egyéni elképzeléseik vannak, kérhetnek MDF vagy fából készült előlapokat, amelyeknél szabadon megválasztható a festés színe, a pácolás, a lakkozás, a mintázat, illetve hogy fényes vagy matt felület készüljön. Lehetőség van antikolásra, fényes, akár zongoralakk hatás kialakítására is.

Ha megvan a kívánt felület, megtörténhet a szerelvények és kiegészítők kiválasztása.

3. az egyedi konyhabútor szerelvényei (fogantyúk, vasalatok, gépészet)

A egyedi konyhabútor készítésénél igény lehet mosógép, mosogatógép, sütő, főzőlap, elszívó, hűtő, borhűtő, mikrohullámú sütő, mosogató tálca, csaptelepek elhelyezésére. Ezek ára és minősége széles skálán mozog. Szakembereink segíteni tudnak az Ön igényeinek és anyagi lehetőségeinek legmegfelelőbb megoldások kiválasztásában.

Nem mindegy, hogy az egyedi konyhabútor milyen vasalatokkal, zsanérokkal készül, hosszú távon ez befolyásolja a tartósságot és a kezelhetőséget. A fogantyúk megválasztása a kezelhetőséget és az esztétikai élményt is befolyásolja.

Hogyan zajlik az egyedi konyhabútor készítés?

Miután telefonon, e-mailben vagy személyesen felvette velünk a kapcsolatot, ingyenes helyszíni felmérést végzünk. A felmérés során megismerheti referenciáinkat, katalógusainkból ki tudja választani az igényeinek és konyhájának leginkább megfelelő vasalatokat, fogantyúkat, és alapanyagokat.

Segítünk a teljes gépészet kiválasztásában is.

A helyszínen a kiválasztott alapanyagok ismeretében egy gyors vázlatot készítünk, amelynek alapján az egyeztetést követően 3 napon belül mindenre kitérő árajánlatot készítünk, és eljuttatjuk az Ön részére személyesen vagy e-mailben. Ön átnézi az ajánlatot. Ha kérdései merülnek fel, azt megválaszoljuk, illetve megbeszéljük az esetleges módosítási javaslatait, észrevételeit.

Ha megegyeztünk, a munka nagyságágtól függően az egyedi konyhabútor 3-4 héten belül elkészül.

Ha elkészült az egyedi konyhabútor, időpontot egyeztetünk annak beszerelésére.

Mit nem teszünk az egyedi konyhabútor beszerelése közben?

Kollégáink nem dohányoznak munkavégzés közben

Nem iszunk munka előtt és közben!

Munkánkat úgy végezzük, hogy ne okozzunk koszt és rendetlenséget. Munkavégzés után rendet rakunk és feltakarítunk magunk után!

Nálunk a fő szempont a megbízhatóság, tisztaság és tisztesség!

Fontos! Áraink tartalmazzák a gépészet teljes beszerelését, bekötését, beüzemelését. Ezt a legtöbb asztalos cég külön költségként számolja fel. Mi nem.

További információért hívja most az alábbi telefonszámot:

Egyedi konyhabútor készítés

Mobilról kattintva azonnal hívható!

Kapcsolódó elemek

Tovább a kategóriában: Egyedi fürdőszoba bútor készítés »