Fa felületkezelés

Egyedi konyhabútor gyártás

Egyedi konyhabútor gyártás Egyedi konyhabútor gyártás

Lehetséges, hogy ön is idegenkedik az egyedi konyhabútor gyártástól, mert aggódik, hogy az sokkal drágább, mint ha egy „multi” bútoráruházban szerezné be a sorozatgyártott konyhaszekrényeket.

Akinek már volt sorozatgyártott konyhabútora, az tudatában van annak, hogy összességében nem is sokkal olcsóbb, mint az egyedi gyártású.

Ugyanakkor Önnek kell bajlódnia az összeszereléssel, a konyhai készülékek, lefolyók, csapok összeszerelésével bekötésével. Ez a több napos „szórakozás” nem éppen kikapcsolódás!

Ha szakértőt hív a konyhabútor összeszerelésére, ez az árat is tetemes mértékben „megdobja”.

Mikor aztán végre-valahára használni kezdi, gyakorta megtörténik, hogy az ilyen laminált farostlemezből készült konyhabútor egy-két év után elvetemedik, kezdi „ledobni” a rajta lévő gyenge színvonalú dekorfóliát.

Hosszabb távon a költségkímélő így költségesebb lesz, sőt, folyamatos problémát, aggódást, és bosszúságot idéz elő Önnek.

Az általunk készített egyedi konyhabútor ára széles skálán mozog. Lehet olcsóbb, ha a költségvetése szűkösebb, és lehet drágább, ha különleges megoldásokra, speciális alapanyagokra vágyik.

Az Ön pénzéből olyan egyedi konyhabútort gyártunk, amely kiválóan passzol a konyha elrendezéséhez és az Ön ízléséhez.

Az egyedi konyhabútor gyártás árának döntő összetevői

Az egyedi konyhabútor gyártás tarifáját az alábbi összetevők szabályozzák:

1. az egyedi konyhabútor gyártás alapanyaga

2. felületkezelés

3. az egyedi konyhabútor gyártás szerelvényei (fogantyúk, vasalatok, gépészet)

Nézzük át ezeket részletesen az alábbiakban:

1. Az egyedi konyhabútor gyártás alapanyaga

Az egyedi konyhabútor gyártás alapanyaga lehet MDF (közepes sűrűségű farostlemez), fa vagy bútorlap.

Túlnyomó többségben a fából készített egyedi konyhabútorok a legköltségesebbek, de ezek a strapabíróbbak, és ezek keltik a legkiválóbb esztétikai hatást.

Az MDF nagyszerű alapanyag festett, fényes felületű előlapok elgyártáséhez.

Az alapanyag határozza meg, hogy milyen felületkezelés alkalmazható a bútoron.

2. Felületkezelés

Nagykereskedésben beszerezhetők fóliával laminált bútorlapok. Ezek megfizethetőek, széles szín és mintaválasztékban kaphatók. Ezeknél külön felületkezelésre nincs szükség. A laminált bútorlapból lehet a legolcsóbban legyártani a konyhabútort.

Igényes ügyfeleink számára, vagy akiknek egyedi igényeik vannak, készíthetünk MDF vagy fából gyártott előlapokat, melyeknek szabadon megválasztható a festés színe, a pácolás, a lakkozás, a mintázat, azon kívül hogy fényes vagy matt felület készüljön. Lehetőség van antikolásra, fényes, akár zongoralakk hatás kialakítására is.

Ha megvan a vágyott felület, megtörténhet a szerelvények és kiegészítők kiválasztása.

3. Az egyedi konyhabútor szerelvényei (fogantyúk, vasalatok, gépészet)

Az egyedi konyhabútor gyártásnál szükség lehet mosógép, mosogatógép, sütő, főzőlap, elszívó, hűtő, borhűtő, mikrohullámú sütő, mosogató tálca, csaptelepek elhelyezésére. Ezek ára és nívója széles skálán mozog. Szakembereink segíteni tudnak az Ön kívánságainak és pénztárcájának legkiválóbb megoldások kiválasztásában.

Nem mindegy, hogy az egyedi konyhabútor milyen vasalatokkal, zsanérokkal készül, hosszú távon ez befolyásolja a időtállóságot és a kezelhetőséget. A fogantyúk kijelölése a kezelhetőséget és az esztétikai élményt is befolyásolja.

Hogyan zajlik az egyedi konyhabútor gyártás?

Miután telefonon, e-mailben vagy személyesen felvette velünk a kapcsolatot, díjtalan helyszíni felmérést készítünk. A felmérés közben megnézheti referenciáinkat, katalógusainkból ki tudja választani a szükségleteinek és konyhájának leginkább kielégítő vasalatokat, fogantyúkat, és alapanyagokat.

Segítünk a teljes gépészet kiválasztásában is.

A helyszínen a kiválasztott alapanyagok ismeretében egy gyors vázlatot hozunk létre, amelynek alapján az egyeztetést követően 3 napon belül mindenre kitérő árajánlatot készítünk, és eljuttatjuk az Ön részére személyesen vagy e-mailben. Ön átnézi az ajánlatot. Ha kérdései vannak, azt megválaszoljuk, és átbeszéljük az esetleges módosítási javaslatait.

Ha megegyeztünk, a munka nagyságágtól függően az egyedi konyhabútor gyártása 3-4 héten belül befejeződik.

Ha legyártottuk az egyedi konyhabútort, időpontot egyeztetünk annak beszerelésére.

Mit nem teszünk az egyedi konyhabútor beszerelése folyamán?

Kollégáink NEM dohányoznak a munka közben az Ön lakásában!

Nem iszunk munkavégzés előtt és közben!

Munkánkat úgy végezzük, hogy ne okozzunk koszt és rendetlenséget. Munkaidő után rendet rakunk és feltakarítunk magunk után!

Embereinknél a leglényegesebb szempont a megbízhatóság, tisztaság és tisztesség!

Fontos! Tarifáink tartalmazzák a gépészet teljes beszerelését, bekötését, beüzemelését. Ezt egy hétköznapi asztalos cég plusz költségként számolja fel. Mi nem.

További információért hívja most az alábbi telefonszámot:

Egyedi konyhabútor gyártás

Mobilról kattintva azonnal hívható!