Fa felületkezelés

Egyedi fürdőszoba bútor készítés

Egyedi fürdőszoba bútor készítés Egyedi fürdőszoba bútor készítés

Meglehet, hogy ön is idegenkedik az egyedi fürdőszoba bútortól, mert tart attól, hogy az lényegesen drágább, mint hogyha egy „multi” bútoráruházban venné meg azt.

Akinek már volt sorozatgyártott fürdőszoba bútora, az tapasztalhatta, hogy végeredményben nem is lényegesen olcsóbb, mint az egyedi fürdőszoba bútor.

Ezenfelül Önnek kell megküzdenie a fürdőszoba bútor összerakással, lefolyók, csapok beüzemelésével, bekötésével. Ez a fúrás-faragás-barkácsolás nem éppen móka és kacagás!

Ha specialistát hív a fürdőszoba bútor összeszerelésére, ez a költséget is jókora mennyiségben „megnöveli”, és akkor mire volt jó az olcsón megvásárolt berendezés?

Amikor aztán csakhogy alkalmazni kezdi, sokszor megesik, hogy az ilyen laminált farostlemezből készült fürdőszoba bútor (jobb esetben) egy-két év után elvetemedik, kezdi „ledobni” a rajta lévő rossz nívójú dekorfóliát.

Hosszabb távon az olcsó így költségesebb lesz, továbbá folyamatos aggódást, és elégedetlenséget okoz Önnek.

Az általunk készített egyedi fürdőszoba bútor díja széles skálán mozog. Így Önnek esélye van a legalkalmasabb ár/érték arány kiválasztására. Az Ön büdzséjéből olyan egyedi fürdőszoba bútor jön létre, ami optimálisan beleillik a fürdőszoba elrendezéséhez és az Ön kívánságaihoz.

Az egyedi fürdőszoba bútor árak meghatározó elemei

Az egyedi fürdőszoba bútor árát a következő paraméterek befolyásolják:

1. az egyedi fürdőszoba bútor nyersanyaga

2. felületkezelés

3. az egyedi fürdőszoba bútor szerelvényei (fogantyúk, vasalatok, gépészet)

Tekintsük át ezeket kicsivel aprólékosabban:

1. az egyedi fürdőszoba bútor nyersanyaga

Az egyedi fürdőszoba bútor alapanyaga lehet MDF (közepes sűrűségű farostlemez), fa vagy bútorlap.

Jellemzően a fából előállított egyedi fürdőszoba bútorok a legdrágábbak, de ezek a legidőállóbbak, és garantálják a legnagyobb esztétikai élvezetet.

Az MDF kiváló alapanyag festett, fényes felületű előlapok előállításához.

Az alapanyag kiválasztása befolyásolja a felhasználható felületkezelést is.

2. felületkezelés

Nagykereskedésben megvehetők fóliával laminált bútorlapok. Ezek jutányosak, széles szín és mintaválasztékban megvásárolhatóak. A felületet nem szükséges kezelni.

Igényes vásárlók, vagy akiknek speciális terveik vannak, igényelhetnek MDF vagy fából előállított előlapokat, amiknél szabadon megválasztható a festés színe, a pácolás, a lakkozás, a mintázat, továbbá hogy fényes vagy matt felület jöjjön létre. Lehetőség van antikolásra, fényes, akár zongoralakk hatás kialakítására is.

Ha megvan az óhajtott felület, megtörténhet a szerelvények és kiegészítők kiválasztása.

3. az egyedi fürdőszoba bútor szerelvényei (fogantyúk, vasalatok, gépészet)

Az egyedi fürdőszoba bútor készítés esetén szükség lehet mosogatógép, elszívó, csaptelepek beépítésére. Ezek tarifája és színvonala széles skálán mozog. Szakértőink segíteni fognak az Ön szükségleteinek és pénzügyi kereteinek legalkalmasabb megoldások kiválasztásában.

Nem mindegy, hogy az egyedi fürdőszoba bútor milyen vasalatokkal, zsanérokkal készül el, hosszú távon ez befolyásolja a strapabíróságot és a kezelhetőséget. A fogantyúk kiválasztása a kezelhetőséget és az esztétikai hatást is befolyásolja.

Hogyan történik az egyedi fürdőszoba bútor készítés?

Miután telefonon, interneten vagy személyesen felvette cégünkkel a kapcsolatot, díjmentes helyszíni felmérést csinálunk. A felmérés alatt felfedezheti ajánlásainkat, katalógusainkból ki tudja választani az akaratának és konyhájának legjobban alkalmas vasalatokat, fogantyúkat, és alapanyagokat.

Segítünk a teljes gépészet kijelölésében is.

A helyszínen a kijelölésében alapanyagok tudatában egy előzetes vázlatot csinálunk, aminek mintájára a megbeszélést követően 3 napon belül mindenre kitérő ár javaslatot teszünk, és eljuttatjuk az Ön részére személyesen vagy e-mailben. Ön átnézi a javaslatot. Ha kérdései lesznek, azt megválaszoljuk, továbbá megtárgyaljuk az lehetséges változtatási ötleteit, észrevételeit.

Ha megállapodtunk, a munka méreteitől függően az egyedi fürdőszoba bútor 3-4 héten belül kész lesz.

Ha kész lesz az egyedi fürdőszoba bútor, időpontot beszélünk meg annak behelyezésére.

Mit NEM csinálunk az egyedi fürdőszoba bútor beszerelése során?

Munkatársaink nem dohányoznak a munka közben!

Nem iszunk munkaidőt megelőzően és az alatt!

Dolgunkat úgy végezzük, hogy ne okozzunk koszt és rendetlenséget. Munka után rendet rakunk és összetakarítunk magunk után!

Cégünknél a legfontosabb szempont a megbízhatóság, tisztaság és tisztesség!

Fontos! Díjaink magába foglalják a gépészet teljes beszerelését, bekötését, beüzemelését. Ezt egy átlagos asztalos vállalkozás különálló árnak számítja fel. Mi nem.

További információért hívja most az alábbi telefonszámot:

Egyedi fürdőszoba bútor készítés

Mobilról kattintva azonnal hívható!