Fa felületkezelés

Egyedi bútorfront készítés asztalosok részére

Egyedi bútorfront készítés asztalosok részére Egyedi bútorfront készítés asztalosok részére

Napjainkban a legtöbb magyar asztalos nem tudja vállalni a komoly gépi beruházásokat és a fafeldolgozáshoz szükséges műhely fenntartását. Erre persze nincs is feltétlenül szükség, hiszen a bútorlap méretre szabatható, bútorfront készen is kapható, az asztalos pedig csak az összeszerelést végzi.

Vannak azonban olyan esetek, mikor az előre készített szabvány bútorfront nem felel meg az ügyfél igényeinek. Tipikusan ilyen eset, mikor faltól-falig terjedő konyhabútort kell készíteni, amelyet nem lehet pontosan kitölteni szabványos méretű bútorfrontokkal.

Ilyenkor a legesztétikusabb megoldás egyedi bútorfront készítése meghatározott méretben és az ügyfél igénye szerinti felületkezeléssel.

Az egyedi bútorfront készítés speciális szerszámokat igényel. Szükség van hozzá egyengető gyalugépre, vastagoló gyalugépre, homlokmaróra. Ezekkel a tömörfa bútorfrontok készíthetők el. A tömörfából készült bútorfront mindig több darabból készül, kerettel, különböző száliránnyal, hogy ez is biztosítsa a bútorfront egyenességét.

MDF bútorfront kevesebb munkafolyamaton megy át, méretre vágás után rögtön marható. Mivel az MDF bútorfront egy darabból készül, gyorsabb és általában olcsóbb is ez előállítása.

Az egyedi bútorfront készítés során számtalan hibafaktor léphet fel. Fontos az előkészítési munka pontos elvégzése. Ha a csiszolást helytelenül csinálják meg, az elkészült egyedi bútorfront az összes apró hibája szemmel látható lesz. A kezeletlen bútorfronton ezek az aprócska hibák nem feltűnőek, de a felületkezelés kihozza ezeket. Márpedig ha a felületen hibák vannak, akkor a bútort a vevők nagy része egyszerűen nem hajlandó kifizetni.

Egyedi bútorfront készítés

Vállalkozásunk kifejezetten az erre a célra specializálódott asztalosműhelyt tart fenn egyedi bútorfront készítésére.

Cégünk nem csak a bútorfront gyártását, hanem azok felületkezelését, lakkozását, festését, antikolását is vállalja. Így Önnek csak el kell vinnie, és beépítenie az elkészült egyedi bútorfrontot.

Vállalkozásunk bútorlap laminálást nem vállal!

Hozott alapanyagból nem vállalunk bútorfront készítést!

Mikor jó választás az egyedi bútorfront készítés?

- Ha fontos az igényes kivitel
- Ha fontos, hogy a bútor színe illeszkedjen a többi berendezéshez
- Ha szempont, hogy a bútor ne csak az az éppen futó trendek rövid időszakára legyen divatos, hanem hosszú évtizedeken át öröm legyen ránézni
- Ha bútort sok generáción át szeretnék használni anélkül, hogy az megvetemedne a gyenge minőségű alapanyag vagy a gyenge felületkezelés miatt.

Ha szeretné megrendelni cégünktől az egyedi bútorfrontok készítését, hívja az alábbi telefonszámot:

Fa felületkezelés, mdf bútorlap festése, mdf felületkezelés

Mobilról kattintva azonnal hívható!

Wood Heart Bt.

Telephely:

2013 Pomáz

Ipartelep utca 154/782.

Telefon

Fa felületkezelés, mdf bútorlap festése, mdf felületkezelés

Mobilról kattintva azonnal hívható!

E-mail:

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Keresés

Felületkezelés kínálat