Fa felületkezelés

Egyedi bútor készítés

Egyedi bútor, egyedi konyhabútor készítés Egyedi bútor, egyedi konyhabútor készítés

Talán idegenkedik az egyedi bútorok készíttetéstől, mert fél, hogy az sokkalta költségesebb, mint hogyha egy „multi” bútoráruházban vásárolná meg azt.

Akinek már volt sorozatgyártott bútora, az tisztában van vele, hogy végül nem is sokkal olcsóbb, mint az egyedi.

Önnek meg kell szenvednie a sorozatgyártott szekrények, aszalok összeszerelésével. Ez a több órát igénybe vevő „móka” nem éppen szórakozás!

Ha szakembert hív a sorozatgyártott bútor összerakására, ez az árat is jelentős mértékben megnöveli – és így az eredetileg olcsóbb már nem is olyan olcsó.

Amikor aztán végre használni kezdi, sok esetben előfordul, hogy az ilyen olcsó, laminált farostlemezből készült sorozatgyártott bútor (jobb esetben) egy-két év után elvetemedik. A vasalatok meglazulnak, kiesnek. Az ajtó nehezen nyílik, a fogantyúk a kezében maradnak.

Hosszabb távon az olcsó így drága lesz, és szüntelen kellemetlenséget, aggódást, és elégedetlenséget okoz Önnek.

Az általunk készített egyedi bútor ára széles skálán mozog. Így Önnek módja van a legkiválóbb ár/érték arány kiválasztására.

Ha arra van igény, lehet olcsóbb, ha különleges elképzelései vannak, lehet nagyobb értékű a bútor. Ám még a legkedvezőbb árú bútorok is garantáltan minőségiek, tartósak lesznek!

Az Ön pénzéből olyan egyedi bútort készítünk, ami a legjobban megfelel lakása elrendezésének és az Ön szükségleteinek.

Az egyedi bútor készítés árának meghatározó tényezői

Az egyedi bútor készítés költségét a következő tényezők befolyásolják:

1. az egyedi bútor készítés nyersanyaga

2. felületkezelés

3. az egyedi bútor készítés szerelvényei (fogantyúk, vasalatok, gépészet)

Nézzük meg ezeket kicsivel részletesebben:

1. az egyedi bútor készítés nyersanyaga

Az egyedi bútor alapanyaga lehet MDF (közepes sűrűségű farostlemez), fa vagy bútorlap.

Többnyire a fából készült egyedi bútorok a legdrágábbak, de ezek a legtartósabbak, és garantálják a legnagyobb esztétikai hatást.

Az MDF elsőrangú alapanyag festett, fényes felületű előlapok létrehozásához.

Az alapanyag megválasztása befolyásolja az alkalmazható felületkezelést is.

2. felületkezelés

Nagykereskedésben beszerezhetők fóliával laminált bútorlapok. Ezek kedvező árúak, széles szín és mintaválasztékban beszerezhetőek. A felületet nem kell kezelni, így ezekből készülhetnek a legkedvezőbb áru bútorok.

Igényes ügyfelek, vagy akiknek különleges elképzeléseik vannak, kérhetnek MDF vagy fából készült előlapokat, amelyeknél szabadon megválasztható a festés színe, a pácolás, a lakkozás, a mintázat, és hogy fényes vagy matt felület jöjjön létre. Lehetőség van antikolásra, fényes, akár zongoralakk hatás kialakítására is.

Ha megvan a kívánt felület, megtörténhet a szerelvények és kiegészítők kiválasztása

3. az egyedi bútor készítés szerelvényei (fogantyúk, vasalatok)

Az egyedi bútor készítésnél igény lehet tolóajtókra, különleges vasalatokra, zsanérokra, fogantyúkra. A kiegészítők ára és minősége széles skálán mozog. Szakembereink segíteni fognak az Ön kéréseinek anyagi lehetőségeinek legoptimálisabb megoldások kiválasztásában.

Nem mindegy, hogy az egyedi bútor milyen vasalatokkal, zsanérokkal készül. Hosszú távon ez befolyásolja a tartósságot és kezelhetőséget. A fogantyúk megválasztása a kezelhetőséget és az esztétikai hatást is befolyásolja.

Hogyan zajlik az egyedi bútorok készítése?

Miután telefonon, interneten vagy személyesen felvette cégünkkel a kapcsolatot, ingyenes helyszíni felmérést végzünk. A felmérés folyamán megismerheti korábbi munkáinkat, referenciáinkat, katalógusainkból ki tudja választani a terveinek és konyhájának legjobban megfelelő vasalatokat, fogantyúkat, és alapanyagokat.

Segítünk a szükséges kiegészítők kiválasztásában is.

A helyszínen a kiválasztott alapanyagok ismeretében egy előzetes vázlatot készítünk, aminek mintájára a megbeszélést követően 3 napon belül mindenre kitérő árajánlatot adunk, és eljuttatjuk az Ön részére személyesen vagy e-mailben. Ön átnézi az ajánlatot. Ha kérdései merülnek fel, azt megválaszoljuk, emellett megbeszéljük a szükséges változtatási javaslatait, észrevételeit.

Ha megállapodtunk, a munka nagyságától függően az egyedi bútor 3-4 héten belül elkészül.

Ha kész az egyedi bútor, időpontot beszélünk meg annak beszerelésére.

Mit nem csinálunk az egyedi bútorok beszerelése közben?

Munkatársaink NEM dohányoznak munka helyszínén!

Nem iszunk a munkavégzést megelőzően és a közben!

Dolgunkat úgy végezzük, hogy ne okozzunk koszt és rendetlenséget. Munkavégzés leteltével rendet rakunk és összetakarítunk magunk után!

Nálunk a fő szempont a megbízhatóság, tisztaság és tisztesség!

Fontos! Áraink magába foglalják berendezések, készülékek beszerelését, bekötését, beüzemelését. Ezt a legtöbb asztalos külön árnak számítja fel. Mi nem.

További információért hívja most az alábbi telefonszámot:

Egyedi bútor készítés

Mobilról kattintva azonnal hívható!